Gherla: Două accidente mortale petrecute în cursul zilei de ieri

Foto: Arhiva  Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, pe D.N. 1C – varianta ocolitoare a municipiului Gherla, a avut loc un accident rutier grav, fiind implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule (TIR), în urma căruia o persoană a decedat, în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 28 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1C – Varianta Ocolitoare Gherla, din direcţia Dej spre Gherla, pe fondul efectuării manevrei de depăşire, fără a se asigura corespunzător, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula regulamentar din sens opus şi era condus de un bărbat de 57 de ani din Cluj-Napoca.

În urma accidentului, conducătorul auto de 28 de ani, a decedat, iar cele două autovehicule au suferit avarii.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Tot ieri, pe raza municipiului Gherla s-a petrecut un alt aciident în urma căruia o persoana și-a pierdut viața.

Conform polițiștilor, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.40 pe D.N. 1C, pe raza localităţii Gherla, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a decedat iar un autovehicul a fost avariat în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 42 de ani din comuna Bonţida, judeţul Cluj, s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public, fiind surprins şi accidentat mortal de un microbus care circula regulamentar, condus de un bărbat de 47 de ani din oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.