GET FIT IN NATURE: mișcare în aer liber pentru un stil de viață sănătos și activ

get fitAsociația GoCreate vă invită sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 9:00, la evenimentul Get fit in nature, un eveniment dedicat sportului în natură.

Timp de 4 ore, în parcul sportiv „Prof. Dr. Iuliu Hațieganu”, Sorin Iacob (personal trainer) și Cristina Hoțiu (trainer și nutriționist) vor umple atmosfera de sănătate, prin circuite de exerciții fizice și informații valoroase despre nutriție.

În plus, participanții vor beneficia de o masă pe care o vor savura împreună, fiind încurajați s-o adopte în alimentația de zi cu zi. Evenimentul presupune un număr limitat de locuri (20), deci este necesară înscrierea în prealabil, prin accesarea acestui link http://bit.ly/înscriereGetfitinNature; participarea este gratuită.

Get fit in nature este un proiect prin care asociația dorește să atragă atenția asupra importanței activității fizice și alimentației sănătoase zilnice în construirea unui stil de viață sănătos.

Proiectul este finanțat prin programul Start ONG. Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural.

Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.