Gala ”Uniți susținem excelența” – concert caritabil. Susține si tu copiii în dezvoltarea potențialului lor artistic.

”Nu ești bun de nimic dacă ești bun doar pentru tine. Abia aștept să întâlnesc oamenii buni de la Cluj, care sunt buni și pentru alții…” – DAN NEGRU

41964588_462633654144769_1841235437364969472_n

Clujenii dar nu numai, sunt invitați în anul Centenarului la Gala ”Uniți susținem excelența”, în data de 13 octombrie 2018, în Aula Magna a Filarmonicii din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Comanderia Sf Bernard de Clairvaux, din Cluj-Napoca, membră a Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim, mai comun ”Cavalerii Templieri”, își propune să asigure cadrul prin care să fie sprijinite tinerele talente cu posibilități materiale limitate.

“Pentru că anul acesta celebrăm moștenirea pe care am primit-o acum 100 de ani, ne-am gândit să ne implicăm activ în susținerea viitorului cultural al României. Sumele rezultate din donații, sponsorizări și vânzări de bilete vor fi direcționate integral către nevoile copiilor pentru dezvoltarea potențialului lor artistic”, spun organizatorii.

Identificarea tinerelor talente cu adevărat promițătoare se va face cu sprijinul partenerului nostru artistic ”Be Happy Art Studio”. În acest sens am pregătit o gală a laureaților din domeniul muzical.

Copii cu realizări impresionante vor performa la pian, vioară, violoncel, harpă, sub îndrumarea directorului artistic Perikles C. Stephanidis. Invitatul special al acestei gale este adolescentul Fabiani Prcsina, uimitorul pianist care a interpretat alături de Andrea Bocelli și maestrul Eugen Doga.

Evenimentul va fi prezentat și animat de îndrăgitul om de televiziune Dan Negru.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de pe agina de facebook-eveniment.