[Foto&Video] Mii de tineri se vor distra în această noapte la Electric City

Unul dintre evenimentele importante de la Cluj adresate în special tinerilor a debutat în această seară la Sala Polivalentă. În contextul Capitalei Europene a Tineretului sunt aşteptaţi la Electric City aproximativ 6000 de participanţi. 

Directorul artistic al cunoscutului eveniment Electric Castle, Teodor Negrea  a făcut câteva dezvăluiri legate de Electric City, organizat pentru prima dată. Ba mai mult, acesta aspus că se gândeşte serios să ducă acest eveniment şi în alte oraşe.
 

Organizatorii Electric City au legat un parteneriat cu Federaţia Share în susţinerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2015. Astfel că peste 6000 de persoane sunt aşteptate la evenimentul ce se va derula în această noapte atât la Sala Polivalentă precum şi la Cluj Arena.
 

Organizatorii au atras atenţia asupra faptului că nu este permis fumatul în interiorul Sălii Polivalente, astfel că au amenajat un spaţiu în exterior, un cor, unde îşi vor avea locul şi fumătorii. Totodată, în interior au fost amenajate spaţii unde participanţii pot savura o bautură stând pe frumoasele “canapele” amenajate, construite doar din lăzi şi perne, iluminate.

electric city 4 electric city 3

electric city 1 electric city 7

electric city 8 electric city 5

Totul a fos pus la punct, iar de la ora 18 au început concertele. Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la trupa Grimus care au încălzit atmosfera cântând alături de cei prezenţi.

Cheful continuă până dimineaţă după următorul program:

program Electric City

electric city 14 electric city 15

electric city 16 electric city 18

electric city 12 electric city 9

electric city 13 electric city 17

electric city 11 electric city conferinta