[Foto&Video] Lidl demarează lucrările de acoperire a unei părţi din Valea Sânaslău. Lucrările aduc restricţii de ciruclaţie.

lucrari lidlConsilierii locali din comuna Floreşti au aprobat în şedinţa de ieri acordul de principiu privind demararea lucrărilor de către Lidl pentru a acoperi o porţiune din Valea Sânaslău şi implicit a lărgi Eroilor. Lucărir ar putea fi finalizate până la 1 decembrie 2015 şi cu această ocazie au intervenit restricţii de circulaţie. Rămâne de văzut cât de binevinenite sunt aceste lucrări, dar mai ales restricţiile de circulaţie, dat fiind faptul că traficul din Floreşti este încă un coşmar. 

Concret, este vorba despre condiţia impusă celor de la Lidl pentru a lărgi intrarea pe strada Eroilor. Ei vor astupa o parte din Valea Sânaslău ce traversează strada. Acest acord de principiu este necesar pentru ca ulterior, la finalizarea lucrărilor, Primăria Floreşti să preia prin donaţie această lucrare efectuată de către cei de la Lidl pe banii lor.

Practic, aceştia vor acoperi valea, vor lărgi strada cu încă o bandă de ciruclaţie pe porţinea de la sensul giratoriu (Intrare pe Eroilor) până la aproximativ intersenţia cu strada Dumitru Mocanu. Dat fiind faptul că Primăria Floreşti doreşte să implementeze un proiect de modernizare a străzii Eroilor, mai târziu această lucrare se va corela cu cea făcută de cei de la Lidl astfel că va urma ca întreaga vale  (suprafaţa ei pe strada Eroilor) să fie acoperită iar strada cu o bandă de circulaţie în plus. Asta cândva, deocamdată la nivel de discuţii.

Lucrarile făcute de cei de la Lidl vor începe imediat, cel mai probabil astăzi, cu atât mai mult că la intrarea pe Eroilor există deja probleme în trafic.

Conform unui anunţ făcut de edilul comunei pe pagina personală de facebook „acum, pe timpul lucrărilor acestea, pe Eroilor, se va circula doar dinspre sensul giratoriu spre ANL, exceptie CTP. Pt sensul ANL – DN se vor utiliza căile Cetăţii 3-2-1 sau I . Rus sau D Mocanu. Termen finalizare 1 Decembrie 2015”.

lucrari lidl 2 lucrari lidl 1