Florești: Strict Prest va activa zilnic, cu minim 3 mașini pentru ridicarea deșeurilor. Vezi graficul de ridicări

gunoi floresti

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

După multe discuții legate de faptul că floreștenii nu au văzut un grafic de ridicare a deșeurilor de pe raza comunei, așa cum ar fi fost normal ca acesta să fie afișat pe site-ul Primariei Florești, iată că acum floreștenii au un grafic stabilit pe zile. 

Cum cetățenii nu dețin un contract cu noua firmă de salubrizare din Florești graficul a fost publicat pe site-ul Primăriei Florești iar cetățenii comunei vor ști acum concret, în ce zile se ridică gunoiul pe străzile pe care domiciliază.

Astfel, conform graficului, firma care a preluat serviciul de salubrizare pe raza comunei Florești (SC Strict Prest SRL) va avea activitate zilnică (minim 3 mașini).

“Nu am stabilit un număr de mașini care să activeze zilnic. Va fi în funcție de nevoie. În unele zile vor fi 3 mașini, în altele 4, 5 cum va fi nevoie dar 3 mașini vor fi zilnic pe străzile din Florești. Luna asta este mai mult de lucru și activăm cu mai multe mașini”, ne-a declarat Eugen Vereș, patronul firmei de salubrizare.

Vă reamintim faptul că Strict Prest deține un contract cu Primăria Florești pentru ridicarea deșeurilor din comuna Florești plata facându-se pe tona de deșeuri ridicată (310 lei/tonă).

grafic salubrizare