Floreşti: Patronul fermei de pui îl contrazice pe primarul comunei: “Prostii”

cobarzan si suleaPrimarul comunei Floreşti a fost prezent la emisiunea realizată de stiridecluj.ro unde a răspuns întrebărilor cetăţenilor comunei Floreşti. Una dintre declaraţiile făcute a şi primit răspunsul patronului fermei de pui.  

Mai exact, în cadrul emisiunii, edilul a declarat că activitatea fermei de pui este pe sfârşite şi că intituţii superioare cer informaţii.

”Nu am mai simțit mirosul de la ferma de pui în ultima perioadă. Pe parcursul timpului s-au făcut mai multe plângeri. Astăzi suntem în situația să dăm curs unor cereri ale instituțiilor statului și cred că suntem în pre-momentul încheierii acestei activități. Nu aș putea să vă spun ce se întâmplă, nu că nu vreau, dar nu știu, însă ceva se întâmplă. Din ce în ce mai multe instituții ne cer date despre acele construcții”, a declarat primarul comunei Floreşti pentru stiridecluj.ro.

Patronul fermei de pui, Nicolae Cobârzan spune că Primarul comunei Floreşti a vorbit prostii în cadrul emisiunii.

Nu am văzut emisiunea, am văzut articolul. Prostii. Nu este adevărat nimic ce a spus, activitatea fermei de pui nu a scăzut deloc, nici nu va scădea. Au cerut informaţii instituţii? Poate lui i-au cerut dar nu despre fermă, dacă vor informaţii despre fermă suntem aici să vină să îmi ceară. N-am avut nici controale. Să îi ceară informaţii despre ansamblul de blocuri din partea de nord pe care l-a autorizat la 100 de metri de fermă, sau pentru blocurile din cealaltă parte la nici 200 de metri. Dar pentru ferma de pui, mie trebuie să îmi ceară informaţii. Ferma de pui nu se închide nici după 2016 pentru că vorbim despre o prelungire a autorizaţiilor, nu de o reautorizare, şi vă spun eu că vor fi prelungite pentru că funcţionăm perfect legal, a declarat acesta pentru Cluj24h.ro.

Citeşte şi:

[Interviu] Nicolae Cobârzan: “Ferma de pui miroase cel mai tare în campaniile electorale”