UPDATE: Bărbatul dispărut s-a întors vineri și s-a prezentat la secția de poliție. Floresti: L-aţi văzut? A plecat spre Sibiu dar familia nu-l mai poate contacta.

FODOR DANIELL-aţi văzut?

Un bărbat, de 51 de ani, din Florești, a plecat de la domiciu spre Sibiu, cu autoturismul proprietate personală, și nu a mai revenit, familia nemaiputând să ia legătura cu acesta. Dacă îl vedeţi, anunţaţi imediat Poliţia prin numărul unic de urgenţă 112!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 05.00, FODOR DANIEL, de 51 de ani, din Florești, a plecat de la domiciliu spre Sibiu, cu autoturismul proprietate personală, și nu a mai revenit, familia nemaiputând să ia legătura cu acesta.

SEMNALMENTELE persoanei dispărute :

Semnalmente: aprox. 1,90 m, 85 kg, ochialbaștri, păr vopsit castaniu, tuns scurt, fața ovală;
La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră inscripționată cu două cruci pe piept, blugi de culoare deschisă și pantofi sport albi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE- Vineri, 09.11.2018, FODOR DANIEL, care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 5.11.2018, s-a prezentat la sediul Secției 6 Poliție Rurală Florești, fiind în afara oricărui pericol.