Florești: Dorel, asfaltul nu-i pentru canalizare! Surpriză în canalizarea de pe Avram Iancu. Să fie de la lucrările la trotuare?

bitum 2Reprezentanții Companiei de apă Someș au transmis presei în această dimineață câteva poze după intervenția avută pe strada Avram Iancu din Florești (n.red. strada principală DN1/E60). Aceștia au găsit în canalizare un bloc de bitum care a fost turnat în canalizare și care în timp s-a solidificat. 

” O serie de foto cu “recolta” din urma intervenției pe rețeaua publică de canalizare de Marți 23 Ianuarie, str.A.Iancu (bineînțeles din) FLOREȘTI : cârpe, șervețele de hârtie nedegradabile, biscuiți de pavaj, un bloc de beton. Blocul de beton nu putea intra în canalizare, deducem că s-a vărsat în canal beton proaspăt care s-a solidificat ulterior”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Someș.

Astfel, pe lângă obiectele găsite de obicei în canalizare căci floreștenilor le vine cam greu să se civilizeze, de această dată au fost găsite și materiale cu care  este foarte posibil să se fi lucrat la trotuarele de pe Avram Iancu.
S-ar părea că “Dorel” și-a făcut datoria pe de o parte și a stricat pe de altă  parte. Ei bine, aceste bucăți de pavaj precum și bitum ar putea să provină de la lucrările la trotuarele de pe Avram Iancu și asta pentru că lucrările nu sunt încheiate dar pe pozele transmise, se observă foarte clar că este o zonă în care lucrarea a fost efectuată.
Poate că nu ar stria dacă firma care efectuează lucrările la trotuare ar fi mai atentă căci ne îndoim că proiectul ar presupune și turnarea de asflat în canalizare.
bitum bitum 3 bitum 1