Cluj24h.ro

marți, august 3, 2021
AcasăInformații UtileFACTURILE EMISE DE COMPANIA DE APĂ SOMEŞ SE POT PLĂTI ...

FACTURILE EMISE DE COMPANIA DE APĂ SOMEŞ SE POT PLĂTI DE ACUM ÎN MAGAZINELE PARTENERE PAYPOINT

paypoint www.allpay.net
Foto: www.nfrnonline.com

Începând cu luna Februarie 2015, Compania de Apa SOMEȘ S.A. oferă clienților săi din județele Cluj și Sălaj posibilitatea de a-și plăti facturile de apă şi canalizare și prin PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. Plata se efectuează sigur şi rapid, prin intermediul punctelor PayPoint din magazinele de proximitate cu program prelungit din localitățile urbane si majoritatea localităților rurale deservite de Compania de Apă Someş în județele Cluj și Sălaj.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii Companiei de Apă Someş trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul introduce pe terminal datele facturii, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Operaţiunea este foarte rapidă, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

„Încheierea parteneriatului cu PayPoint vine în completarea eforturilor noastre de a diversifica și simplifica modalitățile de plată a facturilor, în cadrul politicii noastre sincere de îmbunătățire continuă a relațiilor cu Clienții și beneficiarii serviciilor noastre, de implementare a unor modalități egale de relaționare cu Compania de Apă SOMEȘ atât pentru locuitorii din mediul urban cât și pentru cei din mediul rural” a declarat dr. ing. Dorin Ciatarâș, Director general al Companiei de Apă SOMEȘ.

PayPoint dispune în prezent în județele Cluj și Sălaj de o rețea în 396 de magazine din toate localitățile urbane și marea majoritate a localităților rurale. Lista magazinelor PayPoint este disponibilă pe pagina de web a Companiei de Apă SOMEȘ S.A. – www.casomes.ro – pentru localitățile din județele Cluj și Sălaj și pe pagina www.paypoint.com/romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE