[FOTO]Exclusiv!O boxă a fost incendiată la Floreşti şi cauciucurile a 25 de maşini au fost tăiate. Cine a făcut asta?

boxa arsa 4Un incident bizar a avut loc în acest weekend la Floreşti pe strada Gheorghe Doja. Conform unor declaraţii ale cetăţenilor din zonă, o boxă în care erau depozitate diferite lucruri a fost incendiată duminică noaptea, iar cu o noapte înainte cauciucurile a 25 de maşini au fost tăiate.

„Sâmbătă noaptea la 25 de maşini le-au fost tăiate cauciucurile. Apoi Duminică pe la 04,30 a fost aprinsă o boxă în care erau depozitate tot felul de lucruri ale omului care deţinea boxa. Cineva îşi doreşte foarte tare acel parching pe Gheorghe Doja. Au fost cei de la ISU Cluj”, ne-a declarat sub anonimat unul dintre locuitorii din zonă.

Ei bine, deocamdată nu se ştie cine a făcut aceste lucruri precum nici ce înseamnă ele, cert este că după cum spune un alt locuitor, este ciudat că la faţa locului s-au prezentat echipaje ISU de la Cluj asta deşi Floreştiul are propria maşină de pompieri, urmând a fi achiziţionată o a doua maşină care este deja cuprinsă în bugetul comunei. Mai mult se construieşte şi staţia SVSU, dar deocamdată este în totală incapacitate de acţionare.

boxa arsa 1 masini gheorghe doja

„A fost într-adevăr incendiată o boxă şi am intervenit cu o 2 autospeciale. Deocamdată doar atât ştiu să vă spun”, a declarat Daniel Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

UPDATE: Tăiatul cauciucurilor pare să fie deja un obicei. Un mod de relaxare spre sfârşitul săptămânii căci cetăţeni din zonă povestesc că au fost tăiate cauciucurile mai multor maşini de-a lungul săptămânilor.

„Nouă ni le-a tăiat joi noaptea, ambele de pe partea stângă. Iar la un vecin de vis-a-vis i le-a tăiat cu o noapte înainte. E o bătaie de joc, se întâmplă deja de ceva vreme, şi n-am mai făcut plângere, probabil că poliţia deja cercetează. Nu ştiu cine ar face aşa ceva sau de ce, dar suntem foarte mulţi la care ne-au tăiat cauciucurile. Am văzut că noaptea trecută a fost incendiată boxa aceea din spate de lângă garaje. nu ştiu ce se întâmplă”, ne-a declarat o locuitoare din zonă.

boxa arsa boxa arsa 2