Eveniment Caritabil “Sa salvam un Salvator”- Clujenii îl pot ajuta pe Mihai în cadrul evenimentului ce va avea loc duminică

afisAsociația pentru Câini de Salvare Transilvania în colaborare cu Brigada AntiCancer îi invită pe clujeni dar nu nmai la  Evenimentul Caritabil „Salvează un Salvator”. Cei care doresc să îl ajute pe Mihai despre a cărui situație aveți mai multe detații AICI, o pot face participând la un eveniment dedicat în special copiilor care se vor bucura să îi cunoască pe eroii patrupezi în timp ce părinții pot să îl ajute pe Mihai, un tânăr salvator voluntar. 

Evenimentul va avea loc la Vivo Cluj-Napoca, intrarea 2, în ziua de 25.11.2018 (Duminică). Acest eveniment vizează strângere de fonduri pentru Mihai Hiriscau, un tânăr de 28 de ani,  are își dorește să salveze vieți și se pregătește pentru asta zi de zi alături de câinele său Diesel.

Duce însă cea mai grea luptă: cea pentru propria viață, cu cancerul (metastază de melanom).  Speranța vine sub forma unui tratament revoluționar pe care împreună, contribuind puțin câte puțin, i-l putem oferi.

Câinii de salvare vă așteaptă să îi urmăriți în demonstrații de dresaj, alături de colegii lor de la  Inspectoratul De Jandarmi Judeţean Cluj, Centrul Chinologic “Dr.Aurel Greblea” Sibiu  și reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Cluj precum și câinii de terapie Pet Joy,  toate pentru a-i acorda o șansă la viață lui Mihai.