Domnule consilier, dacă cea care v-a făcut poza este proastă, cum e cel care a parcat ca în imagine?

13731745_1256440777701431_2283813104655039530_nUn consilier local din Florești a fost surprins de un cetățean parcând pe pista de biciclete de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Întrebat de ce a parcat pe pista de biciclete, acesta a jignit cetățeanul și i-a sugerat să plece.

Mai exact, imaginea în care consilierul local UDMR a fost surpins a apărut în mediul online numai că ulterior a apărut  încă o imagine realizată în parcarea mall-ului din Florești în care acesta a parcat pe locuri destinate persoanelor cu handicap.

Cluj Napoca. Bulevardul Eroilor
Eu: De ce ați parcat pe pista de bicicliști?
CJ-60-SZI: Ce-ți trebe tu? Hai dispari! Mișca-te! Esti o proasta! Esti o proasta!, a fost dialogul scurt dintre persoana ce a făcut fotografia și consilierul local Szekely Istvan (zis Condor).

Avem și noi o intrebare pentru domnul consilier care crede că dacă are mașină scumpă poate parca unde dorește căci la Florești e constructor și își permite :”Cum e cel care a parcat ca în imaginea de mai jos?”.

szekely istvan

Să sperăm că nu construiește după cum parchează.

De altfel, mare greșeală pentru că liderul UDMR de la Cluj este utilizator al pistelor de biciclete și discuțiile de pe un site de socializare nu au trecut pe lângă el.

Csoma Botond spune că atitudinea consilierului local, una care nu face cinste partidului va fi discutată în forurile statutare ale UDMR.

parcare