Dezbatere CIIC privind reamenajarea străzii Molnar Piuariu.

Afis CIIC_ Reamenajarea str. Molnar Piuariu (2)-1Primăria Cluj-Napoca – prin Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) – vă invită la o dezbatere privind reamenajarea străzii Molnar Piuariu. Aceasta va avea loc marți, 7 august 2018, de la ora 17.00.

În încercarea de a ne imagina cum va arăta zona în viitor, dezbaterea va avea loc în cartierul Mărăști, chiar pe strada Molnar Piuariu, în curtea căminelor studențești ale UTCN.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) este un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca, http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania.

Harta - Molnar Piuariu

De asemenea, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/278150522989310/ .