Despre noi

Despre noi

Cluj24h.ro este un proiect media ce a luat nastere în iulie 2014 şi care îşi propune să informeze corect cititorii prezentând evenimentele exact aşa cum s-au petrecut, dar totodată va acorda dreptul la opinie tuturor celor implicaţi în subiectele abordate.

Cititorii noştri vor avea la dispozitie 24 din 24 de ore informatii utile, stiri de ultimă oră precum şi editoriale. Cluj24h.ro nu este un site de tip tabloid şi nu va furniza informaţii de tip can-can.

Ne dorim ca prin acest site să fim în adevăratul sens al cuvântului “în serviciul cetăţeanului”, singurul care contează pentru noi este cetăţeanul, iar pe lângă faptul că îi vom prezenta evenimentele exact aşa cum s-au petrecut, îi vom demonstra că presa independentă nu a murit. Cluj24h.ro nu îşi propune să devină un competitor al celorlalte site-uri on-line de ştiri ci doar să informeze corect şi obiectiv cititorii. Se va implica în promovarea ideilor şi proiectelor ce aduc beneficii comunităţii şi va trata în mod expres subiecte de interes local ce vizează cetăţeanul de rând.

Politica de comentarii

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe Cluj24h.ro poate fi făcută fără înregistrare, însă comentariile vor fi moderate înainte de a fi adăugate pe site.  Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam, care conţin link-uri către site-uri postate în scop commercial şi nu vor fi publicate nici comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.