Crosul Companiilor revine la Cluj-Napoca în 21 septembrie 2014

crosul   companiilorAsociaţia Club Sportiv RUNNERS CLUB organizează o nouă ediţie a Crosului Companiilor. La Cluj-Napoca va avea loc în data de 21 septembrie 2014.

Runners Club vă invită în 21 septembrie 2014, la a 4-a ediţie a Crosului Companiilor, eveniment ce doreşte să promoveze alergarea în aer liber, spiritul de echipă şi colegialitate.

Puteţi alege să alergaţi la proba de individual sau la proba de echipă. Proba de echipă presupune ca cei 3 coechipieri să înceapă împreună cursa şi să ajungă la Finish tot împreună. Acest lucru va presupune ca cei 3 alergători să se antreneze împreună şi să se încurajeze. Rezultatul  performanţei se va datora spiritului de echipă, a colegialităţii şi a ambiţiei din echipă, au spus organizatorii.

Acest eveniment doreşte să demonstreze, prin performanţa alergătorilor, faptul că mişcarea şi alergarea în aer liber e accesibilă tuturor, chiar şi celor care stau mai mult de 8 ore la locul de muncă. Mişcarea e pauza pe care o oferim minţii şi corpului nostru după o zi încărcată.

Detalii esenţiale

  •     Locul desfăşurarii: Cluj-Napoca – Piaţa Unirii
  •     Ora startului: 10:00
  •     Probe: individual şi echipă
  •     Participanţi: angajaţii companiilor înscrise
  •     Taxa înscriere: 60 lei/participant
  •     Număr participanţi: 700-800 persoane
  •     Kit-ul de concurs: tricou cu sigla evenimentului, chip de cronometrare, număr concurs şi medalie de participare

Crosul Companiilor este o acţiune sportivă care promovează un stil de viaţă sănătos prin practicarea alergării. Deoarece este destinat companiilor, crosul are şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model într-o companie. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, şi este o punte de legatură şi comunicare între participanţi cu interese asemănătoare, au mai spus organizatorii.

Crosul Companiilor este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajaţilor, companiilor şi oraşului.

în primul rând, angajaţii companiilor vor avea ocazia să se antreneze, să alerge şi să constate că alergarea este o alegere bună pentru menţinerea tonusului fizic şi psihic, contribuind la sănătatea organismului.

În acelaşi timp, prin acţiunea comună la care participă, angajaţii vor concura unii cu alţii, dar într-un cadru care promovează spiritul de echipă şi responsabilitatea colectivă. Acest aspect, vizibil mai ales la proba de echipă, aduce beneficii companiilor, prin întărirea legăturii între angajaţi, atât între cei care aleargă, cât şi între cei care îi susţin.

Pe de altă parte, companiile au ocazia să îşi crească notorietatea şi să îşi creeze o imagine pozitivă în comunitatea locală prin participare efectivă sau parteneriat la un eveniment sportiv popular şi îndrăgit de public, precum alergarea în oraş. în acelşi timp, prin asocierea cu sportul şi valorile tradiţionale ale sportului, companiile îşi afirmă valorile organizaţionale şi ale brandului propriu, precum responsabilitate, corectitudine, competitivitate, dinamism, spirit de echipă, deschidere, participare, sociabilitate.

Mai multe informaţii despre condiţiile de participare precum şi regulament se pot afla pe site-ul oficial al evenimentului.

Sursă foto: www.crosulcompaniilor.ro