Consilierii județeni ai PSD solicită un raport financiar și informații despre activitatea societății Clujana.

www.clujana.com

Foto: www.clujana.com

Grupul consilierilor județeni ai PSD Cluj solicită Consiliului Județean  Cluj să facă public  statusul activității S.C Clujana S.A cât și un raport financiar având în vedere că societatea aflată în subordinea  Consiliului Județean Cluj trebuia să achite mai multe datorii.

Având în vedere că pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Cluj, în  şedinţa de la sfârşitul lunii ianuarie, s-a aflat un proiect de hotărâre  prin care oficialii S.C Clujana S.A cereau aprobarea consilierilor  județeni pentru a vinde două imobile aflate în patrimoniul acesteia, în  vederea achitării mai multor rate din datoriile curente ale societăţii,  este cât se poate de bine-venită informarea clujenilor cu privire la  tranzacția  mai sus menționată.
„Vrem să știm din ce cauză s-a pierdut eșalonarea datoriilor, ceea ce a  dus la creșterea presiunii financiare pe bugetul societății și creșterea  datoriilor în condițiile în care noi considerăm că acest lucru putea fi  evitat” a declarat dl. Remus Lăpușan, liderul de grup al consilierilor  județeni social-democrați.