Conferința anuală a USAMV Cluj-Napoca se va derula online.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Conferința anuală a USAMV Cluj-Napoca, denumită în 2020 ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă”, se va derula online, cu participarea a 250 de specialiști din țară și străinătate.

Conferința Internațională ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă”, ajunsă la ediția cu numărul 19, organizată de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, se va desfășura online, în 24 și 25 septembrie 2020, cu participarea a 250 de specialiști din România și străinătate.

Evenimentul virtual, cu sesiuni interactive și discuții de tip panel, va oferi cercetătorilor din întreaga lume șansa de a se conecta între ei, prin schimbul de experiențe științifice, idei și concepte inovatoare, precum și perspective în științele vieții, cu scopul de a încuraja inter și transdisciplinaritatea.

conferinta

”În acest an avem circa 250 de invitați din 12 țări. Suntem foarte fericiți să organizăm a 19-a ediție a conferinței, chiar dacă anul acesta contextul social ne impune utilizarea spațiului virtual pentru comunicările științifice”, a precizat coordonatorul conferinței, Prof. dr. Dan C. Vodnar, Prorector Cercetare în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Sesiunile participante în cadrul lucrărilor sunt: Agricultură, Protecția mediului, Horticultură și Silvicultură, Economie și dezvoltare rurală, Geodezie geomatică și evaluarea proprietății, Științe umaniste, Zootehnie, Biotehnologii, Medicină Veterinară, Știința și Tehnologia Alimentului.

Între cei 250 de cercetători implicați în cele două zile de conferință se vor afla și reprezentanții celor cinci facultăți din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Din străinătate, la eveniment vor susține prelegeri specialiști din Algeria, Austria, Belgia, Bulgaria, Egipt, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Serbia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj