Concursul Școlar Național de Biologie ,,George Emil Palade”, 2018

Bună ziua, oameni buni și frumoși!

concurs biologie 3Așa cum v-am obișnuit an de an în luna mai și, astăzi, 05. 05. 2018, între orele 10.00 – 12.00, la Şcoala Gimnazială ,,Iuliu Haţieganu” din mun. Cluj-Napoca s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Şcolar Naţional de Biologie ,,George Emil Palade”, concurs organizat anual de către Ministerul Educaţiei Naționale, Asociaţia Profesorilor de Biologie ,,Ecoterra” – Prahova şi Editura Didactica Publishing House.

Concursul se adresează elevilor din clasele a V-a şi a VI-a din învăţământul de stat şi privat din România.

La Cluj-Napoca s-au întrecut astăzi, un număr de 83 de elevi, care au fost însoţiţi de profesorii îndrumători şi de părinţi și care provin din 12 unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul nostru, după cum urmează:

– Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu” Cluj – Napoca;
– Liceul Teoretic ,,Avram Iancu” Cluj – Napoca;
– Liceul Teoretic ,,Gheorghe Șincai” Cluj – Napoca;
– Liceul Teoretic ,,Prodeo” Cluj – Napoca;
– Liceul Creștin Baptist ,,Emanuel” Cluj – Napoca;
– Liceul Teoretic ,,Octavian Goga” Huedin, Jud. Cluj;
– Școala Gimnazială ,,Iuliu Haţieganu” Cluj – Napoca;
– Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” Cluj – Napoca;
– Școala Gimnazială ,,Octavian Goga” Cluj – Napoca;
– Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” Cluj – Napoca;
– Școala Gimnazială ,,Traian Dârjan” Cluj – Napoca;
– Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Dej, Jud. Cluj.

Comisia cu profesorii evaluatori ai concursului național numită prin decizia Inspectoratului Județean Cluj a fost condusă de dna prof. dr. Kerekes Adelhaida, inspector școlar de specialitate, și a avut următoarea componență:

– Dna prof. Stănescu Carmen
– Dna prof. Mihacea Ioana
– Dna prof. Pintea Gabriela
– Dna prof. Birtar Diana
– Dna prof. Meda Mihășan
– Dna prof. Pleșa Mariana
– Dna prof. Timbuș Meda
– Dl prof. dr. Brăileanu Sorin

Dna inspector, ce ne puteți spune în legătură cu rezultatele acestui concurs școlar și despre desfășurarea acestuia?

consurs biologie 5,,Rezultatele obţinute vor fi afișate public pe site-ul Inspectoratului, www.isjcj.ro , luni, 07. 05. 2018, urmând ca în etapa naţională să se califice doar câte un elev de pe fiecare nivel, potrivit Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului. În ceea ce priveşte organizarea şi desfăşurarea concursului, aceasta a fost una ireproşabilă, iar pe aceasta cale ţinem să aducem mulţumirile şi respectul nostru, Şcolii Gimnaziale ,,Iuliu Haţieganu” din mun. Cluj-Napoca şi gazdelor noastre, respectiv, dnei prof. Stănescu Carmen (directorul adjunct al școlii) şi drei prof. Pleşa Mariana.”
Dar ca ,,să dăm totuși ceva din casă”, vă putem spune doar că primele 3 locuri au fost ocupate de elevi aparținând Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” din mun. Dej, jud. Cluj, și pe care îi felicităm din tot sufletul pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut.

Mulţumim tuturor participanţilor, dnei Kerekes Adelhaida (inspector școlar de
specialitate), profesorilor corectori, profesorilor îndrumători, părinţilor şi, mai ales elevilor implicaţi în această activitate de succes. Sincere felicitări tuturor…Sunteţi cu toţii câştigători! Să auzim numai de bine!

Doamne – ajută românași, oriunde v-ați afla!