Concert cartiabil de colinde – VIN COLINDATORII! “FERICIT ESTE CEL CE POATE DĂRUI”.

vin colindatorii Miercuri, 14 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, începând cu orele 17:00.

Concertul este organizat de Asociaţiile VIVAD şi CALIOPI (PIA) BRĂTIANU din dorinţa de a fi împreună într-o seară magică, care să ne încălzească sufletele şi să ne bucure mintea, să fim împreună cu toţii în această lună a Crăciunului.

Concertul este susţinut de:
CĂLIN MERCA, EMIL FLOARE & CORUL A CAPELLA
ALDO BLAGA & TZIKA SAX
AMALIA CHIPER
ELISABETA GUZU
CORINA CHERECHEȘ
CAMELIA CRIȘAN
SABIN SUCIU
ORCHESTRA ȘCOLII DE MUZICĂ ,,AUGUSTIN BENA’’
ELEVII LICEULUI DE MUZICĂ ,,SIGISMUND TODUŢĂ’’:
Sub indrumarea PROF. Matei Florina:
CONSTANTIN CODRUT
TOMOIOAGA AMALIA
ROBA ALINA
HADAREAN NICOLETA
Sub indrumarea PROF. NEAMT DANIELA:
IONUT LUPU
SONIA DIUGAN
IOANA SIMA
Sub indrumarea PROF. TARA ANDREI:
PETER EMANUEL

Donaţiile vor fi folosite pentru :
• O parte din fondul care se va strange va merge spre Asociatia VIVAD
Asociației V.I.V.A.D , organizație non profit care oferă sprijin victimelor violenţei în famiie din anul 2014 . Fondurile obținute în cadrul acestei acțiuni vor face posibilă începerea unui proiect care are ca obiectiv constientizarea comunitatii despre amploarea si efectele fenomentului de violenta in familie si ajutorarea a cel putin 20 de victime ale violentei domestice (femei si copii) sa depaseasca situatia de criza, sa gaseasca un adapost pentru a fi in siguranta, sa isi obtina documentele necesare pentru reintegrarea in societate.Aceste fonduri sunt vitale in lupta opririi violentei domestice. Violenţa domestică este un fenomen cu caracter continuu, ciclic, care crește în timp ca frecvenţă și severitate și care are efecte devastatoare pe termen lung asupra victimelor.

• Altă parte din fond va merge catre Fundatia Parinti din Romania, filiala Părinţi Clujeni pentru sustinerea PEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop. Peditel are nevoie de bani pentru a infiinta o noua linie de garda.PEDITEL este un proiect care are nevoie de 86000 de euro anual pentru a supravitui

PEDITEL 1791 – este un call center pediatric, care oferă sfaturi, non stop. Serviciul PEDITEL 1791 este dedicat părinților care au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Call centrul pediatric PEDITEL 1791 este apelabil prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif normal, fără suprataxă, la care răspunde un medic specialist. Medicul specialist PEDITEL 1791 este pregătit să vă răspundă la întrebările legate de sănătatea copilului dumneavoastră, non stop. PEDITEL 1791 este deservit de un medic specialist/ gardă, într-o zi fiind 3 gărzi dispuse pe următorul interval orar: 8.00-15.00 15.00-22.00, 22.00-8.00. Serviciul Peditel 1791 dispune de 26 de protocoale medicale, un soft medical dedicat, cu toate unitatile medicale din Romania si are o echipa medicale formata din 11 medici specialist. Apelurile sunt preluate în ordinea cronologică a intrării în centrala telefonică. In perioada ianuarie 2014—31 octombrie 2016 au fost preluate 36.687 apeluri cu raspuns medical.
Peditel are nevoie de bani pentru a infiinta o noua linie de garda.Peditel este un proiect care are nevoie de 86000 de euro anual pentru a supravitui. Costul unui apel este de 9,5 lei, lunar fiind preluate 3000 de apeluri.

• De asemenea, parte din fond va fi indreptata catre Liceul de Muzica ,,Sigismund Toduţă’’ și Scoala de Muzică ,,Augustin Bena’’, avand o necesitate majora de reparatii ale clădirilor, de instrumente, dar in primul si in primul rand, avand nevoie de un sprijin real pentru copii care participa la concursuri, si care aduc întodeuna un zambet pe fetele noastre.

Asociaţia VIVAD iniţiază o colaborare între asociaţiile şi partenerii implicaţi:
• Asociaţia CALIOPI (PIA) BRĂTIANU
• Asociaţia de futnet din România (tenis cu piciorul)
• Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei
• Clubul Monarhiştilor
• Asociația Miscarea Liberală Dejeană
• Cluj AM
• Tv Cluj Am
• Cluj Today
• Cluj Insider
• Sport în Cluj
• Transylvania Today
• Cabinet Individual de Psihologie Marius Pentilie
• Voluntar pentru societate, emisiune online TV Cluj AM

sub îndemnul: “VOLUNTAR DE CLUJ”, aceasta urmărind atât identificarea nevoilor din comunitatea clujeana cât şi responsabilizarea comunităţii.
Intrarea se face pe bază de INVITAŢII.

Acestea de găsesc la

1.Iulius Mall, magazinul Calcio Sport (în fata la Cinema City), L-D, 10.00-22.00

2.Sediul Fundației Părinți din România, filiala Părinți Clujeni
Telefon: 0726335273,
Telefon Asociatia Vivad :0751 524 208
Str. Franz Liszt, nr 30, etaj 3, Cluj Napoca

Invitațiile se oferă contra unei donații de 15 lei copii/elevi/studenti si 30 lei adulți.