Comuna Chinteni a și început montarea dispensoarelor cu dezinfectant în scările de bloc.

dezinfectant 1Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu a și început montarea dispozitivelor cu dezinfectant pentru mâini în blocurile de locuințe de pe raza comunei. 

Deși nu au fost montate toate și asta pentru că nu au fost disponibile, primarul comunei Chinteni nu a stat pe gânduri și a și a început montarea disponsoarelor cu dezinfectant în a doua zi de la anunțarea Ordonanței Militare care prevedea această obligativitate a primăriilor.

În aplicarea prevederilor art. 6 din Ordonanța Militară nr. 4 din 29.03.2020, Primăria comunei Chinteni a asigurat montarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante, la intrările blocurilor de locuințe aflate pe raza localității Chinteni. De asemenea, va urma acțiunea de dezinfectare periodică a casei scărilor și a celorlalte spații comune. În acest sens, vom lua legătura cu asociațiile de proprietari pentru a le comunica toate detaliile necesare desfășurării în bune condiții a acestei acțiuni. În zilele următoare, dispozitive cu soluții dezinfectante vor fi montate și în alte zone de interes public, cum ar fi, de exemplu, zona în care se află ATM –ul BT, Farmacia, Casa de Cultură etc, le-a comunicat primarul locuitorilor pe o rețea de socializare.

dezinfectantLucia Suciu a declarat pentru Cluj24h.ro că pentru reîncărcarea dispozitivelor cu substanță dezinfectantă poliștii locali vor fi responsabili. De asemenea, aceasta a adăugăt că primăria este pregătită cu substanța de dezinfectant dar montarea dozatoarelor se va face treptat, pe măsură ce vor fi livrate.

Am montat azi 6 bucăți, vom monta încă 10 bucăți dar așteptăm livrarea lor. Primăria prin polițiștii locali se ocupă de reincărcare. Din păcate nu găsim suficiente dozatoare, sper să ajungă toate comenzile în cel mai scurt timp. Dezinfectant avem 50 l. Pe măsură ce primim aceste dozatoare continuăm, a declarat primarul comunei Chinteni pentru Cluj24h.ro

dezinfectant 2În dreptul dozatoarelor montate este afișat și un mesaj care încurajeză utilizarea lor.

Având grijă de noi protejăm pe cei dragi, vă rugăm să utilizați cu responsabilitate aparatul.

Sursă foto:https://www.facebook.com/magdalenalucia.suciu