Compania de Apă Someș anunță sistarea cu apă potabilă pe câteva străzi din municipiu.

robinet apaÎn vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

LUNI, 1 AUGUST 2016

Între orele 17:00-21:00

1. Localitatea Cluj-Napoca: Bulevardul Muncii între str. Hodăi și str. Constantin Mille; str. Hodăi II; str. Dumitru Georgescu-Kiriac; str. Hariclea Darcle; str. Emerson; str. Constantin Mille;

2. Cartierul Someșeni (presiune scăzută);

Între orele 22:00-05:00

1. Str. Câmpului între str. Almașului și str. Pârâului;

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă. Mulțumim pentru înțelegere.