Clujenii s-au adunat în Piaţa Unirii pentru a fi solidari cu victimele din incendiul de vineri: “Corupţia omoară oameni”

piata unirii facebook 2Aproximativ 200 de clujeni au trecut în această după-amiază prin Piaţa Unirii unde au aprins lumânări în memoria celor decedaţi în incendiul din clubul Colectiv. Cu toţii au fost mişcaţi de tragedia ce a avut loc la Bucureşti, iar această întâlnire nu a avut loc doar pentru a fi solidari dar şi pentru a atrage un semnal de alarmă. 

Totul a fost organizat pe facebook şi nu doar în Cluj în cadrul evenimentului Corupția omoară oameni – Cluj – Comemorarea persoanelor decedate in tragedia de aseara. Din acest motiv, cei care au venit în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca au adus cu atât flori şi lumânări dar şi pancarte cu diferite mesaje prin care să atragă atenţia asupra faptului că în România “Corupția omoară oameni”.

Toate acestea au pornit de la cele aflate ulterior tragediei, cum că acel club nu ar fi respectat legea privind funcţionarea unor astfel de locaţii precum şi măsurile PSI. Totodată, în opinia multora, instră în discuţie şi şapaga dată pentru funcţionarea unor astfel de cluburi.

Toţi cei care s-au adunat în astăzi în Piaţa Unirii au fost profund îndureraţi de ceea ce s-a întâmplat vineri noapte. Unii dintre ei nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

piata unirii facebook 1 piata unirii facebook

Vă reamintim faptul că vineri noapte, 27 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu ce a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti şi alte aprroximativ 180 de persoane au fost grav rănite. Ulterior, dintre răniţi, 2 persoane au decedat până astăzi. România este în doliu până mâine.

Sursă foto: www.facebook.com

Citeşte şi:

A devenit virală pe internet. Piesă dedicată celor decedaţi în clubul Colectiv: „Intrarea liberă dar ieşirea te costă viaţa”

[Foto] UPDATE: Halloween cu scene de groază într-un club din Bucureşti. 27 de morţi şi peste 140 de răniţi. A fost declanşat cod roşu de intervenţie.