UPDATE- Ciurila: Copil în vârstă de doi ani, dispărut. L-ați văzut?

copil disparut ciurilaUn copil, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.35, minorul ROTAR ALEXANDRU-OVIDIU, de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se şi nu a mai fost găsit de tatăl său.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închi, tuns scurt cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu scooby doo, cu culorile
roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, raspunde la numele Alex, este tăcut, comunică doar cu persoane cunoscute.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE: 

Copilul a fost gasit in viata de catre un voluntar.