marți, decembrie 5, 2023

Chirurgul clujean Dan Mihail Nicolau a demisionat, dar cere în continuare demisia ministrului Achimaş. Ciolos se gândeşte la demiterea lui?

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

dan nicolau
Sursă foto: www.facebook.com

După ce a demisionat din funcţiile pe care le deţinea în domeniul medicinii, cunoscutul chirurg Dan Mihail Nicolau cere în continuare demisia ministrului Patriciu Achimaş Cadariu. Se pare că Cioloş se gândeşte la acelaşi lucru, datăt fiind prestaţia ministrului. 

Dan Mihail Nicolau a demisionat în 18 februarie 2016 din funcţiile deţinute în sistemul de sănătate. Conform celor declarate de cunoscutul chirurg din Cluj, acesta ar fi urmat să se pensioneze pe 4 martie, dar demisia lui vine în urma nemulţumirilor din ultima perioadă faţă de activitatea ministrului sănătăţii.

dan nicolauASTĂZI, 18 FEBRUARIE, 2016 MI-AM DAT DEMISIA DIN TOATE FUNCŢIILE DEŢINUTE ÎN SISTEMUL DE SĂNĂNTATE CA ŞI URMARE A REACŢIEI „MUTOASE” A FACTORILOR DECIZIONALI.
SUFICIENTA ŞI AROGANŢA DOMNULUI MINISTRU ACHIMAŞ-CADARIU SUNT PRINCIPALELE MOTIVE ALE DEMISIEI MELE,  a postat Dan Mihail Nicolau pe pagina personală de facebook.

Dan  Mihail Nicolau a ţinut ulterior să specifice că a demisionat pentru că nu mai doreşte să fie sub aripa ministrului Achimaş -Cadariu.

Vă mulţumesc pentru suport şi apreciere. Demisia mea necesită o precizare. Nu este o abdicare de la luptă ci o delimitare de Domnul Ministru Achimaş. Prin funcţiunile din care am demisionat, făceam parte din echipa sa. Prin demisie m-am delimitat de practicile şi atitudinea nepotrivită a Domniei Sale, a mai spus acesta pe facebook.

Cu toate acestea, Dan Mihail Nicolau cere în continuare demisia ministrului, dar de acestă dată se adresează Premierului, Dacian Cioloş.

Domnule Prim Ministru al Guvernului României

Eu, Dr.Dan Mihail Nicolau, demisionar din toate funcţiile care au avut legatură cu structura Ministerului Sănătăţii, vă solicit imperativ în numele meu personal şi a celor peste 100 000 de susţinători ai mei , ca în regim de urgenţă să-l demiteţi din funcţia de Ministru pe D-l Dr.Achimaş-Cadariu pentru incompetenţa managerială, pentru suficienta şi aroganţă şi mai ales pentru lipsa de onoare.
Dumneavoastră , în calitatea de Şef al Guvernului purtaţi responsabilitatea toleranţei acestui domn care nu va aduce decât prejudicii persoanei Dumneavoastră, persoană pe care o consider înca onorabilă şi demnă.
Dr.Dan Mihail Nicolau

De altfel, conform unor surse ce au declarat pentru HotNews.ro, Dacian Cioloş ar fi nemulţumit de prestaţia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, în scandalul bebeluşilor bolnavi din Argeş. Premierul ar lua în calcul o schimbare a ministrului, iar în pole-position se află Ioanel Sinescu, rectorul UMF Bucureşti, după cum au declarat sursele citate.

Articole Noi