Caravana Jandarmeriei – Campanie de recrutare candidaţi pentru şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române

Caravana JandarmerieiVineri, 24 noiembrie a.c., între orele 14.00-17.00, pe pietonala de pe Bulevardul Eroilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona Monumentului Memorandiștilor, jandarmii clujeni vor însoţi caravana inscripționată cu mesajul campaniei “Vino în echipa noastră!”,  privind promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele doua şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie jandarmii clujeni vor prezenta celor interesați condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018.

Amintim că Jandarmeria Română pune la dispoziţia candidaţilor 700 de locuri, 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, judeţul Vâlcea şi 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, judeţul Suceava.

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituţiile militare de învăţământ postliceal ale Jandarmeriei Române, se depun la unităţile teritoriale de jandarmi de pe raza judeţului de domiciliu sau reşedinţă ale candidaţilor. Data limită de depunere a cererilor este 05 decembrie 2017.