Câmpia Turzii: Un copil de 8 ani a ajuns la UPU după ce a fost atacat de mai mulți câini.

copii si caini

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Un copil învârstă de 8 ani a fost atacat de 4 câini după ce a intrat în curtea unei societăți comerciale. Copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj cu multiple mușcături.

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 17.50, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că în curtea unei societăți comerciale a fost atacat un copil de mai mulți câini.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă de polițiști pentru stabilirea și cercetarea celor sesizate.

Conform primelor verificări, în jurul orei 17.45, un minor, în vârstă de 8 de ani, din Câmpia Turzii, a pătruns în incinta împrejmuită cu gard a unui imobil aparținând unei societăți comerciale, din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de către 4 câini care se aflau în curte

​Victima a suferit multiple mușcături, aceasta fiind transportată inițial la Spitalul Municipal Câmpia Turzii,  apoi fiind transferată la UPU Cluj–Pediatrie.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cadru legal în care se vor continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs  ​i​ncident​ul​, se arată în comunicatul IPJ Cluj.