Caii din Floreşti din ce în ce mai liberi. Au ajuns să se plimbe printre maşini.

cai pe strada 1Nu este pentru prima dată când în Floreşti caii se plimbă nestingheriţi prin comună. De altfel, de foarte multe ori cetăţenii se plâng că cei de la Poliţia Locală nici nu se mai deranjează să vină să îi ridice pentru că spun ei, nu au unde să îi ţină.  

Recent, pe un site de socializare un cetăţean a postat 2 fotografii cu mai mulţi cai ce se plimbau chiar pe carosabil. Este vorba de strada Eroilor, iar pe imagini se poate observa cum animalele se plimbă printre maşini încurcând circulaţia care din fericire la ora aceea nu era intensă.

Şi nu este pentru prima dată când în Floreşti caii se plimbă liniştiti ba chiar, acest lucru începe să fie tot mai des întâlnit. Şi dacă până acum locuitorii îi găseau pe lângă blouri, acum ei sunt în libertate pe străzile din comună.

cai pe strada

Vă reamintim faptul că recent, primarul comunei Floreşti a anunţat pe pagina personală de facebook la următoarea şedinţă a Consiliului Local Floreşti va veni cu o iniţiativă.

Concret, doreşte obligarea proprietarilor de cai să “îşi doteze caii cu săculeţi speciali în partea dorsală”, fiind foarte deranjat de faptul că animalele îşi fac nevoile pe străzi după ce acestea sunt spălate.

Ar fi însă, benefic şi o iniţiativă ce aduce în discuţie sancţiunile pentru stăpânii de cai ce îi lasă în libertate totală pe străzile comunei fără să le pese de ce se poate întâmpla.

cai floresti

Sursă foto: www.facebook.com