UPDATE -Baciu: Femeie de 50 de ani, căutată după ce a plecat de la domiciliu spre Cluj-Napoca și nu s-a mai întors

disparuta BaciuO femeie, de 50 de ani, din Baciu, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din luna septembrie a.c. și nu s-a mai întors. Dacă aveți date care să conducă la depistarea ei, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ROSTAȘ MONICA, de 50 de ani, din Baciu, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu la data de 26 septembrie a.c., cu intenția de a ajunge în Cluj-Napoca, și nu s-a mai întors, nemaiputând fi contactată.

Semnalmentele persoanei dispărute: 

SEMNALMENTE – înălţime 1,65 m, greutate 70 kg, faţa ovală, ochi căprui, păr brunet, lung;
La data plecării purta o fustă lungă, neagră, jachetă de culoare închisă, botine, geantă galbenă;

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE: 

Reprezentanții IPJ Cluj au comicat faptul că situaţia persoanei care a plecat de la domiciliu din data de 26 septembrie a.c., Rostaş Monica, s-a clarificat.
“La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii au fost anunţaţi de către aparţinători cu privire la faptul că femeia se află în Germania, fiind în afara oricărui pericol”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.