Avarii fără număr la Floreşti…Locuitorii de pe Eroilor din nou, fără apă

reparatii conducte 1Locuitorii de pe strada Eroilor au rămas şi astăzi fără apă. Reprezentanţii Companiei de Apă spun că cel mai probabil până la ora 16,00. Avariile le dau de furcă şi nu reuşesc să afle ce se întâmplă, unde este problema.

Nu a trecut o sptămână că floreştenii din zona străzii Eroilor rămân pentru a treia oară fără apă câte o zi întreagă. Se lucrează, strada a fost spartă în diferite locuri în urma unor avarii, dar nu s-a găsit încă problema care a provocat avariile una după alta.

reparatii conducteZilele trecute angajaţii Companiei de Apă se aflau pe strada Eroilor între blocuri unde au săpat în spaţiul de parcări, aseară se lucra pe strada principală, iar circulaţia rutieră a fost afectată aproape întreaga zi, astăzi se lucrează din nou într-o altă locaţie.

“Săptămâna asta într-adevăr au fost o serie de  avarii  aşa a fost situaţia, au fost mai multe avarii în zona Eroilor şi avem o problemă cu depistarea unei defecţiuni  din cauza căreia presiunea e scăzută şi colegii mei se străduiesc de o săptămână să îi dea de capăt  şi nu e sigur, dar astăzi până la ora 16,00 nu va fi apă în zonă şi nu e sigur că rezolvă cu reparaţia ce o fac acum. E o avarie undeva pe conductă şi nu a ieşit la suprafaţă, încercăm să aflăm unde este problema, au fost şi aceste avarii şi nu ştim dacă nu cumva avariile au apărut din cauza acelei scăderi de presiune sau e altceva problema. Încă nu ştim exact că nu a apărut la suprafaţă nimic”, a declarat pentru Cluj24h, Lucaciu Sebastian, reprezentant al Serviciului Comunicare si Clienţi din cadrul Companiei de Apă Someş.

drum blocat