Autorul accidentului mortal cu fugă de la locul faptei de pe strada Corneliu Coposu a fost arestat preventiv

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecera de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost arestat de instanţa de judecată pentru 30 de zile.

Autorul accidentului din data de 23 aprilie a.c., de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj va fi cercetat de poliţiştii clujeni în stare de arest preventiv după ce instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Reamintim că la data de 23 aprilie a.c., bărbatul nu a cordat prioritate de trecere unei femei de 71 de ani angajată regulamentar în travesarea drumului public, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, accidentând-o mortal.

Bărbatul şi-a continuat deplasarea fără să oprească la faţa locului, sustrăgându-se cercetărilor şi incendiind autoturismul pe care îl conducea la momentul respectiv.

În urma apelului făcut de poliţişti în vederea găsirii acestuia a avut loc o mobilizare extraordinară şi exemplară a societăţii civile şi a presei care a condus în final la identificarea şi apoi la predarea bărbatului la sediul Postului de Poliţie Comunal Baciu.

Mulţumim încă o dată celor care au participat şi s-au implicat în rezolvarea acestui tragic eveniment dând dovadă de spirit civic, solidaritate şi respect pentru victima accidentului dar şi pentru valorile sociale şi lege.

Citește și:

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecere ieri, reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: Șoferul s-a predat! Bărbatul care a lovit pe trecere o femeie și a fugit este din Baciu. Și-a incendiat mașina și a abandonat-o în Popești

Cluj-Napoca: A accidentat grav o persoană și a fugit. Polițiștii cer ajutor pentru identificarea șoferului