Aurelia Cristea: „Emil Boc se plânge public de propria neputință !”

aurelia cristea

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Situație hilară pentru administrația municipiului Cluj-Napoca: primarul  Emil Boc se plânge public de propria neputință administrativă, susţine contracandidatul edilului, Aurelia Cristea. 

Conform acesteia, după ce timp de mai bine de un an, Emil Boc a blocat circulația din  Cluj-Napoca, prin gestionarea defectuoasă a lucrărilor de reabilitare a mai multor artere clujene, paralizând traficul și blocând practic orașul în mai multe intervaluri orare, în ultimele zile, recunoaște cu seninătate că este „nemulţumit de calitatea unor lucrări din zona centrală” în condițiile în care oficiali ai primăriei Cluj-Napoca, aveau în sarcină să urmărească execuţia cu profesionalism.

„Emil Boc nu se poate ascunde în spatele unui funcționar al primăriei. În ciuda numeroaselor sesizări și fotografii depuse și trimise de cetățeni primăriei Cluj-Napoca, privind modul defectuos în care se derulau lucrările de modernizare, Emil Boc a privit nepăsător aceste lucrări iar astăzi, `îngrijorat` de starea proastă a lucrărilor împinge termenul de recepție până cândva în primăvară” a declarat deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

PSD Cluj-Napoca îi solicită primarului Emil Boc să-și reia atribuțiile administrative și să ia în serios problemele orașului, în loc să se plângă public de propria neputință!