Au furat dintr-o maşină dar au fost prinşi de poliţişti la scurt timp

politiaTrei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt din auto, au fost identificaţi de către poliţişti la scurt timp de la producerea faptei, în baza semnalmentelor oferite de către martori. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.

La data de 12 aprilie a.c., ora 14:25, Poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt din auto parcat pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că trei tineri ar fi pătruns, prin forţarea portierei, într-un autoturism parcat, de unde ar fi sustras o pereche de ochelari.

În baza celor constatate la faţa locului şi a informaţiilor primite de la cei care se aflau în zonă, poliţiştii au identificat, la scurt timp, pe strada Crinului, trei persoane, care corespundeau semnalmentelor.

Astfel, au stabilit că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, din Cluj-Napoca.

Asupra acestora a fost găsită o foarfecă de metal, care ar fi fost folosită în activitatea infracţională.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bunului sustras, a cărui valoare a fost estimată de partea vătămată la circa 60 de lei. Bunul a fost găsit la o altă persoană, care ar fi achiziţionat ochelarii de la cei trei.