luni, august 8, 2022

Ateliere online pentru elevi și profesori.

Gutenberg - Growth Mindset - Post

Asociația Gutenberg – Organizația tinerilor vorbitori de limba germană din Satu Mare anunță cu mult entuziasm, lansarea ATELIERELOR ONLINE DE GROWTH MINDSET, pentru elevi de gimnaziu și de liceu, respectiv pentru profesori, traineri și lucrători de tineret.

Scopul acestor ateliere este formarea de atitudini, aptitudini și obiceiuri ale copiilor și tinerilor, care au potențialul de a crește performanța academică și succesul în parcursul personal și profesional, prin dezvoltarea unei mentalități pozitive, orientată spre învățare și creștere.

Ce înseamnă Growth Mindset?

Conceptul de ”Growth Mindset” a fost dezvoltat de psihologul Prof. Carol Dweck, cercetările acesteia și impactul benefic al practicării unei ”mentalități de creștere” de către copii și tineri fiind punctul de reper în dezvoltarea acestor ateliere online.

Mai multe despre acest concept puteți afla din renumitul TEDTalk “The power of believing that you can improve” – Carol Dweck.

Atelierele online de dezvoltare personală și growth mindset pentru elevi se vor desfășura în perioada 24 – 28 august, zilnic:

– în intervalul orar 16:00 – 18:00 – tineri cu vârsta cuprinsă între 10 14 ani (gimnaziu),

– în intervalul orar 18:00 – 20:00 – tineri cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani (liceu).

Ateliere online de facilitare digitală în growth mindset pentru profesori, traineri și lucrători de Tineret se vor desfășura în zilele de 19 și 20 august, în intervalul orar 17:00 – 19:00.

Pentru mai multe informații vă invităm să parcurgeți evenimentele de pe Facebook, în descrierea cărora găsiți și formularele de înscriere.

ATELIERE PENTRU ELEVI: Facebook.com/events/217833592983783/

ATELIERE PENTRU PROFESORI: Facebook.com/events/2827906227455263/

De asemenea, ne puteți contacta și pe adresa de e-mail info@gutenberg.ro.

Haideți să descoperim împreună care sunt principalele beneficii ale acestui concept și cum putem să îl încurajăm și dezvoltăm! Vă așteptăm la ateliere, cu drag, ne vedem online!

Acest proiect are loc datorită sprijinului obținut în cadrul programului Start ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi