ANI: Steluţa Racolţa Carmen (PDL) în incompatibilitate

stelutaAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul a 11 foşti sau actuali aleşi locali ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcând astfel, mai multe articole ale Legii nr 161/2003.

Mai exact este vorba de 2 primari, 2 consilieri locali, 3 viceprimari, 2 consilieri judeţeni, un fost consilier judeţean şi un fost consilier local.

Din întreaga listă, o găsim, de la Cluj, pe Steluţa Racolţa Carmen, consilier judeţean PDL care, conform ANI: ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, întrucât, societatea comercială la care aceasta deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator a încheiat patru contracte de formare profesională în valoare toatală de 32.400 lei, cu instituţii sau regii autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea Consiliului Judeţean ori cu societăţile comerciale înfiinţate de Consiliul Judeţean, încălcând, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr.161/2003”.

Lista nominală a celor 11 foşti sau actuali aleşi locali în cazul cărora ANI a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor poate fi consultată pe site-ul ofilial al instituţiei.

Sursă foto: facebook.com