AIM- Traineri internaționali vin în Cluj să lucreze cu tinerii pasionați de antreprenoriat

Traineri Internationali

Proiectul de antreprenoriat, AIM, este un proiect dezvoltat de către organizația internatională AIESEC Cluj-Napoca, deja obisnuită să organizeze anual proiecte pentru dezvoltarea comunitătii clujene.

Anul acesta, AIESEC Cluj-Napoca aduce 9 traineri internaționali să lucreze alături de tinerii cu inițiativă și idei de afaceri din societatea clujeană, cu scopul de a își transforma ideile în realitate și a crea produse produse care să aibă un real folos întregii comunități.

Cei 9 traineri internaționali vin din 6 țări diferite din întreaga lume. Fiecare dintre ei are cunoștințe și o anumită expertiză în domeniul antreprenoriatului și sunt mai mult decât încântați să ajungă aici, să lucreze cu tinerii clujeni.

2 traineri vin tocmai din partea cealaltă a Oceanului Atlantic, din Canada, una dintre cele mai dezvoltate țări din lume. Christy și Julissa au fost foarte implicate în activități, ce țin de antreprenoriat și dezvoltarea mediului de afaceri din orașele lor natale și acum vor aduce proiectului AIM spiritul și modul de lucru canadian.

Alți 2 traineri, Kleontina și Anthonis, vin din Grecia, dintr-un mediu în care antreprenoriatul și afacerile au o creștere considerabilă și în care creativitatea și ingeniozitatea sunt la ele acasă.

Simone este trainerul nostru italian care a terminat studiile în Bologna și are vaste cunoștințe despre mediul de afaceri italian, pe care vrea acum să le împărtășească cu România.

Turcia ne dă și ea doi traineri și anume Miray și Beyza care sunt mai mult decât nerăbdătoare să ajungă aici și să își pună în aplicare ideile și cunoștințele obținute în școala de antreprenoriat turcă.

Povestea lui Newaz este una destul de interesantă. Acesta a trăit în Bangladesh pentru majoritatea vieții, dar a decis să studieze în Ungaria, iar anul acesta a fost plecat cu Erasmus în Barcelona. Mai mult, el și-a început deja propriul business și a luat contactul cu mai multe incubatoare de afaceri și acceleratoare.

Ultima, dar nu cea din urmă este Crystal, care va aduce în acest proiect cunoștințele și modul de lucru asiatic, ea venind tocmai din Honk Kong. Crystal a fost implicată în foarte multe organizații și proiecte, ce țin de domeniul economiei și finanțelor și acum este pregătită să împărtășească din experiențe sale clujenilor.

Pe parcursul proiectului participanții vor avea ocazia să lucreze alături de ei și să învețe din experiențele și cunoștințele fiecăruia.

Sunt 10 săptămani în care studenții și ținerii reușesc să cunoască piață locală, să își dezvolte abilitătile în lucru în echipă, să cunoască atât traineri din companiile locale, cât și din alte 6 tări, să își desfăsoare activitătile într-un mediu multicultural și să își inceapă experiență în domeniul antreprenoriatului.

Sunt invitați studenții și ținerii cu initiativă, care au cunoștințe în domenii precum marketing , antreprenoriat, economie sau IT, și care vor să se dezvolte personal și profesional.

Vă puteți înscrie accesând linkul : http://bit.ly/InscriereAIM
Mai multe informații găsiti în evenimentul creat pe site-ul de socializare:
https://www.facebook.com/events/160782787949639/
Perioadă de desfăsurare 25 iunie-31 august