Nasra: Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj blocat de politrucii PNL Cluj din Consiliul Judeţean!

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca este una dintre instituţiile fanion a judeţului Cluj, traficul de pasageri crescând spectaculos în ultimii zece ani, de la câteva sute de mii, la peste două milioane şi jumătate de pasageri.

În 2018, deja a fost tranzitat de la începutul anului şi până în prezent de 1 milion de pasageri, după ce în primul trimestru din 2018 a raportat 558.277 de pasageri, în creştere cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017.

Este al doilea an consecutiv când majoritatea PNL Cluj din Consiliul Judeţean şi Alin Tişe NU AU FINANŢAT proiectele instituţiei cu cea mai spectaculoasă creştere din ultimii zece ani din Transilvania! 

Conflictul Executivului Consiliului Judeţean Cluj cu directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca este unul personal, total contraproductiv judeţului Cluj şi inexplicabil având în vedere performanţa managerială a directorului.

Îi solicit lui Alin Tişe să finanţeze proiectele judeţului Cluj, să vină la locul de muncă şi să înţeleagă utilitatea finanţării proiectului intermodal, extinderii pistei la 3.500 de metri şi finanţarea construcţiei unui terminal Cargo pentru transport marfă.

Îi solicit imperativ lui Alin Tişe să abandoneze conflictele personale cu directorii de instituţii din subordinea Consiliului Judeţean Cluj care nu-i sunt subordonaţi politic.

De asemenea, îi reamintesc că are datoria morală, legală şi bărbătească să spună cu NUME şi PRENUME cine a căpuşat, prin firme de casă, proiectele Consiliului Judeţean Cluj, în lipsa unui răspuns ferm şi coerent rămânând un tăinuitor, un valet frustrat la masa gulerelor albe din Cluj” a declarat  deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.