vineri, aprilie 19, 2024

2014: numărul de locuri de muncă a crescut de la 4,328 milioane de persoane la 4,423 milioane

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

loc de munca

Conform datelor statistice publicate de Institutul Naţional de Statistică, de la 1 ianuarie şi până la sfârşitul lunii mai vin să confirme încă o dată eficienţa măsurilor luate de Guvernul Ponta în menţinerea echilibrului macroeconomic şi crearea de noi locuri de muncă.

 

 

 

„Creşterea numărului de locuri de muncă poate fi explicată prin rezultatele bune din economie apărute și ca urmare a majorării PIB din 2013 şi din 2014. Astfel, datorită majorării cererii pentru produse industriale româneşti, numeroase societăți au avut nevoie să angajeze personal suplimentar pentru a putea face faţă comenzilor. De asemenea, creşterea consumului intern a contribuit la creșterea numărului de locuri de muncă în industrie, precum şi  în sectorul comercial” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Aceste rezultate bune din economie se datorează și măsurilor adoptate de Guvern începând cu 1 iulie 2014, una dintre măsurile guvernamentale care a provocat direct scăderea şomajului fiind programul „Subvenţii pentru 20 de joburi”.

PSD Cluj reamintește că tot din 1 iulie 2014 cabinetul Ponta a adoptat şi neimpozitarea profitului reinvestit prin intermediul acestui stimulent, creându-se un mediu de afaceri propice investiţiilor, indirect stimulând creșterea numărului de locuri de muncă.

Sursă foto: www.mini-jobs.ro

Articole Noi